Thursday, September 22, 2011

Open House Rumah Kak Rosnah

Posted by Natrah at 12:52 AM
Reactions: 
0 comments
Last Thursday, satu team serbu umah K rosnah sempena housewarning merangkap open house....makanan mmg best..sedap..variety...makan sampai sengkak...

Memandangkan Abg Fezal (hubby K Rosnah) kerja..so, kami tolong la bawa makanan memeriahkan umah K Rosnah..aku ngan Aida bawa roti jala.

Cam biasa, kita layan gambar.....

My BFF,start dr kiri wati,aku,Hijriah,Aida and K Lina..
makan sampai tak angkat kepala...sungguh sedapppp
Senyum lebaq...Wati, aku dan Aida..
Wati,Kak Nonie dan aku...taim ni mmg dah sangat kenyang...makan tak hingat..
baju purple (tuan umah) dan En Boss (Zamri)

Excited apa ntah mak labu ni..hahahh

Amik makanan...ngan K Lina

Tuesday, September 13, 2011

Yaya beraya...

Posted by Natrah at 11:38 PM
Reactions: 
0 comments
Masih lagi dibulan Syawal..so,lom terlambat tuk aku ucapkan 'Slamat Hari Raya"..dan "Maaf Zahir Batin" pada sapa2 yg baca blog ni....bagi aku lak, Raya kali ni mmg kurang best sbb ada sedikit personal problem, campur pulak tengah sarat mengandung-letih bawa badan. Mujurlah ada Yaya yg sentiasa menceriakan hati Mama dia....:-D

Jom layan gamba Yaya main bunga api ngan Ween di malam Raya...

kejar ween ngan bunga api....bunga api tu letak kat pelepah betik,bagi panjang (idea mak aku)

Aksi bahaya ni...kalo la jatuh atas muka percikan api tu.....memang memerlukan pengawasan yang teliti dr org tua..

Anak mama memang sangat excited, first time dapat main bunga api...

Pastu, jom layan pulak gambar beraya di kampung


Bergambar di pagi Raya...tembam sungguh Mama
Mak Ngah,Mimi dan Yaya...thks to M Ngah sbb sponsor baju melayu Yaya taun ni..Mak Ngah cam beranak kembar dah,semua ijau..

Yaya ngan Mimi....rakan begaduh...asyik2 bergomol ja depa ni....sama2 lasak.

Pasangan sedondon..

Mata Yaya ikut mata Mak Long ke? sama ja mata 3 org ni...

Yang tersayang..Mama dan Abah.

Geng Wanita di pagi raya
 

Virtual Diary dedicated to my handsome boys: Yusuff and Thohir Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez