Thursday, February 13, 2014

Model TH Hotel

Posted by Nat at 1:17 AM
Reactions: 
3 comments

Memperkenalkan...

model TH Hotel

walaupon masih bam2, tetap terpilih berlakon sebagai guest nk checkin

anak-anak pon terpaksa bangun awai ikut mama p keja

semata2 nk kena berlakon ikut tema 'a family checkin...'

FnB Manager terpaksa mai gak qeja, walaupon MC

sbb Puan IT nak gak FnB Mgr berlakun ladi papa bdk2 ni..

jimat TH Hotel, x payah bayaq model

siap package :papa,mama and anak2....

sekian, terima kasih


TH Hotel - Syariah Compliance ok. bukan muhrim dilarang dok sebilik..heheh..


Tuesday, February 11, 2014

My Lovely General Manager

Posted by Nat at 9:24 PM
Reactions: 
0 comments


Introduce my lovely General Manager - En Mus....
My personal words to describe my boss :
- humble
-soft spoken
-brilliant
-caring
-easy going

Walaupon aku bukan HOD kat sini, executive cabuk jer...tapi, bole je direct cakap ngan dia, almost anything...

One of his tip yg aku guna pakai....dr kecik dia train anak2 p mana pon, makesure bawa buku..kalo pegi shopping mall,first destination is book store. Ajaq anak berkawan ngan buku dr kecik. That provent, anak dia sorang lawyer...sorang doktor...Moga anak2 aku pon berjaya mcm anak2 dia..dan aku berjaya mcm dia ..aminnnnnn....



Cewahhh..pakai baju sama biru,ehemmm2..


Mess night at TH Hotel & Convention Centre Alor Setar

Posted by Nat at 12:52 AM
Reactions: 
0 comments
Kalo ada big event yg best cam mess night RAMD ni, aku join ngan geng sales. tak ngaku IT, hahahah...satg cam over lak IT dressing lebih2 kan...
Sales Manager actually my cousin...so aku ikut dia ja la..acting like assistant dia. 

Actually, aku kena standby tuk slide for projector. Tapi, leceh kalo jadi pak pacak kat hall tu, tak fun...so, join geng sales lagi best..jumpa VVIP...kalo on call,cepat2 lari ke location...namapon stanby kan...hahha..

Mess night yg lepas lagi happening, geng pelapis. Raja Muda Perlis and wife pon ada. They are so sporting...so much fun....something different..


Megat-FnB Mgr, Sha - Sales Asst, Fatin - PR, Rina - my cousin, Jun- DOS, aku laa, Siti - sales, Zaidi - Restaurant Mgr

THAS Convention Centre - RM 25000/day

Perfect!!




 Jeng Jeng....


Model tak bertauliah tuk "Wedding Reception at Convention Centre"..


Laki org ni..jgn gossip lebih2..


Satu g gambaq geli2...bam2 lagini...bila la nk kurusss..

Satu g task aku malam tu, deliver bung akt bini Komander....bunga ni pon panjang creta dia....raya cina ke2, mana ada florist bukak...semuanya kedai amoi kat aloq setaq ni..so, beli wrapper kt kedai buku, roses kat kedai ale tepi jalan, buat ja la apa yg ada...roses dah mmg canteekk,buat je cemana pon, canteekkkkk la jugak kan....
 

Virtual Diary dedicated to my handsome boys: Yusuff and Thohir Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez