Wednesday, July 31, 2013

TH Hotel and Convention Centre Alor Setar.

Posted by Nat at 1:14 AM
Reactions: 
3 comments
Lamanye x update blog...tadi bersusah payah jugak la nak ingat balik password. Aduh...macamana bole lupa password pon x tau la...byk benda nk kena refresh balik nih..

Ha...entry kalini nak bagitau I dah 6 minggu keje kt hotel....IT Executive :-D...yang bestnye, location kat Alor Setar..!!yang tak bestnye, IT...huhuhuhuh....walaupon degree Science Comp,tapi tak pandaiii..sangat tak up to date benda2 camni...mmg kanak-kanak baru belajar.

Masa mula2 masuk dulu, I cr masa sesuai ,sit down ngan GM...just nk bgitau yg I mmg takde experience lam IT, and Hotel....totally difference dr I punya previous job scope. Luckily, dia tak kisah..dia kata dia prefer yang fresh....dr yg mai keja bawa attitude, culture hotel lama....lagipon knowledge bole gain...I dah legaaaaa.....creta psl GM pulak...org yg sgt baik, low profile....I sukee...

Nah amik ni...sempat lagi promote..hahhahaha....



Mai ramai2 na....hahhahha..serius!! ramai gila mai tiap2 hari..full house..booking awal kalo nk datang ok..

Thks pada kawan2 yg sentiasa doakan aku ngan anak2....perancangan yang Esa terbaik untuk aku dan anak2..aku dapat jaga anak2 sekejap (jap ke...dekat 2 tahun gak)....sekarang ni anak pon anta kat Chaq, so mmg terbaikk..:-D

Aku target 2 years tuk aku develop career balik, IT field....cm aku mula2 keje kt CLS dulu....all out for the first 2 years,pastu...hahhhahah... x payah cakap la..ngulaq banyak. .

Ok la...harap rajin2 la aku update blog pasni.:-D




 

Virtual Diary dedicated to my handsome boys: Yusuff and Thohir Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez