Sunday, August 4, 2013

Kurelakan jiwa...

Posted by Nat at 9:57 PM
Reactions: 
0 comments
Lirik Lagu Relakan Jiwa : Hazama

Kusangka hidupku
Selamanya kelam
Terbelenggu ikatan tanpa manisnya cinta

Memaksa diriku
Menapaki jalan
Arah yang tak pernah ku mahu dalam hatiku

Kini kau pun hadir
Memberi cahaya
Membangunkan ku dari suramnya mimpi ngeri

Menuntun hatiku ke palung asmara
Seakan ku hidup kembali dari matiku

Engkaulah cinta
Yang selama ini aku cari

Ku Relakan Jiwa
Tuk menjadi penghuni dalam sangkar hatimu
Kerna engkaulah nadi yang menghidupkan aku
Yang mampu melarutkan setiap sepi hatiku

Hati bukan untuk dimiliki
Tapi untuk dicinta dan mencintai
Kurelakan jiwaku padamu

Engkaulah cinta
Yang selama ini aku cari

Ku relakan jiwa
Tuk menjadi penghuni dalam sangkar hatimu
Kerna engkaulah nadi yang menhidupkan aku
Yang mampu melarutkan setiap sepi hatiku

Seandainya waktu
Tak pernah pertemukan aku dengan dirimu
Akan kubiarkan mati hatiku selamanya
Sehingga kau datang membangunkan aku

Thursday, August 1, 2013

apsal nih...?

Posted by Nat at 2:09 AM
Reactions: 
0 comments
For the past 2 years..aku takut tuk face the reality. Banyak yang aku fikir...tanggapan org ramai terhadap aku as a single mother...risau kalo kwn2 terfikir aku cuba tackle hubby dorang...risau pakai baju cantik sikit...org akan kata aku nak menggatal...risau org bercakap akulah punca anak2 terpisah ngan abah dorang...thats one of the reason aku malas nak kluar rumah that time, kalo ada kwn2 nak datang rumah pon aku banyak bagi excuse...dalaman aku tak kuat sebenarnya taim tu...Ive nobody to talked...really down...

But, now....I think Im strong enough to face the reality. But, when somebody close to my heart ask me to look for husband...still, aku masih rasa cam nak dok lam rumah...xmo kluar...xmo jwb tepon...xmo keje...I dont know whats wrong with me.....???

 

Virtual Diary dedicated to my handsome boys: Yusuff and Thohir Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez