Friday, May 10, 2013

Keja...oh keja

Posted by Nat at 9:30 PM
Reactions: 
0 comments
Few days ni...mood down sikit. Mungkin banyak pikir kot...mana la hala tuju aku ngan anak2 pasni. Anak2 dah besar sikit (besaq ka.?)...adik pon aku tinggai kejap2 bole ja minum susu botol..so, its time for me to wake up and think on something. kena la cari keja....dunia sekarang ni,apa2 sikit $$$$...

Tadi apply Hotel Holiday Villa...harap ada la rezeki..Holiday Villa ni join venture ngan tabung haji..so tadak arak...pool pon asing lelaki ngan perempuan...doakanlah aku dapat keja ya kengkawan..

Last few months, work out ngan kak ipar nak bukak 'Coolblog'..tapi tadak location yang sesuai...kalo ada pon ada ja yg cantas dulu...terlambat.Susah nak cari location kat Alor Setar/Jitra ni..very limited shopping Mall..

Aku bagi masa sampai Raya ni tuk aku cari keja kt alor setar...kalo xdak jugak...terpaksa la angkat kaki p Penang cari keja kat sana.huhuhuhu...takmo actually..huhuhuhu...seram nak hidup sendiri ngan anak2...

Jejalan Penang....

Posted by Nat at 9:11 PM
Reactions: 
0 comments
As promised ngan Yaya...pas Yaya dah sihat Mama bawa jalan2 Penang, umah Mak Long...Rumah Mak Long pon cantek ngalahkan hotel 5 bintang, so save cost....bebudak ni asal ada swimming pool ja...syiok gila dah..heheheh..

Kitaorg p berenam...Chaq, ween, Puteh, Mama dan anak2...Wan ngan Tok tak pegi as dorang dah ada plan lain.

Layan gambar ja (dan snap sikit ja as tak plan nk boh lam blog..).

Playland kat Sunway Carnival....best la dah lama tak kuar rumah main-main.

Pegi bukit bendera..surprise gak cable car dah laju..best2..Maksu ngan anak dia..hehheh..

Chaq banyak tolong aku ngasuh anak-anak :-)...Cayang Chaq

Kalo soh posing depan camera mesti nak buat muka macam2...yaya..yaya...

Adik tecikk ja walaupon dah setahun setengah..

Gayat tu...dok bawah sekali lam cable car..hohoho...








Sekian...moga aku consisten update blog pasni :-D
 

Virtual Diary dedicated to my handsome boys: Yusuff and Thohir Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez