Thursday, March 24, 2011

Baby and Toddle Apparel Boutique.

Posted by Natrah at 12:46 AM
Reactions: 
Kali ni ..nk creta pasal kedai virtual barang baby dah toddler yang agak baru la jugak....actually bizz ni share ngan partner duduk sebelah cubicle aku je,Cik Aida.nk bekenalan ngan Aida, click sini..

Creta dsebalik tabir pembikinan bizz ni...mula2,aku ngan aida slalu dok perabih duit dok shopping onlink tuk anak2,apalagi ngan barang baby mmg laaaaaa cantekk bangat ,haih x bole kalo tak beli,rambang bijik mata...pastu, pk2 balik,kalo beli harga borong lagi la murahh.so,kami pon sepakat kuarkan modal,dan beli barang2 ngan harga borong..pastu jual kt opis je mula2 tu....imazingly,agaknya dah mmg rezeki, bizz mendapat sambutan hangat...apa lagi dengan Cik Aida yg mmg pakar marketing ni...so, dsamping dapat beli barang tuk anak2 ngan harga murah...dapat juga jual baju kt kwn2 ngan harga yg murah jugak compare ngan market price...tak pecaya murah..? jom singgah sini dan shopping.....

Bizz ni pon sangat baru....pasal blog kami pon kurang arif,slalu refer ngan pakar baking Hijriah yg dah lama berkecimpung lam dunia blog nih, kalo nak rasa kek yg sangat best dengan harga yg reasonable, click sini..

Dialu-alukan sapa yg ada any suggestion/teguran tuk blog barang baby/todd ni....bole la email terus ke aidanatrah@yahoo.com....

0 comments:

 

Virtual Diary dedicated to my handsome boys: Yusuff and Thohir Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez