Sunday, September 1, 2013

busy ker..?

Posted by Nat at 3:01 AM
Reactions: 
Stresss ni.....xdak qeja cari qeja...ada qeja,rasa nk berenti.itu la namaya tak bersyukur.....aku la tu..heheheh...

Qeja ngalahkan bangla..bangla kt hotel ni kol 7 aku tengok dah sangkut tuala kt bahu..nk p mandi- rest...aku ni, start hari raya, mana ada off....tiap2 mlm balik kol 10-11 malam....tu tak kira g hari raya pertama, kedua...ketiga pon mai hotel gak...huhuhuhu....

Tapi, harini aku rasa stress...smlm aku qeja smpai kol 7...patut cuti, merdeka..harini konon sbb masuk kol 7, kol 3 nk balik...tapi kol 530 baru nak start meeting..kol 7 lagi la baru bole balik....hish2...

Kat umah..Ween ngan abah pon tak dan nk tanya khabar....padahal dok serumah..alahaiii...

Silap haribulan...anak aku pon tak kenai Mama dorang...hahhahah....

I need a vacation...tapi, sapa nk approve cuti aku...IT aku sorang ja kt sini...bila apply cuti, syaratnya kena "On call'...baik x payah....

 Emmmm..sampai disini sajalah aku bercerita betapa busynya aku (mcm la org len tak busy kan....) Tu baru qeja hotel...agaknya kalo menteri ka, CEO ka....camana kan......pengsannn...!!!

Plan nk g KL...rindu gila nk p KL, dulu kan rajin ja 2, 3 bln sekali turun KL..ni kira paling lama la tak g KL....walaupon KL tu crowded,tapi...I mmg suka g KL...segalanya ada d KL...KL KL KL...tpi, nk kena cari member baru leh ronggeng sesame kt KL.....saper nk teman I g KL? jommmm....




2 comments:

fiena said...

nat.. kalo mai kl call aku.. bole jumpa

Nat on September 20, 2013 at 9:53 PM said...

ya ya..nenek depa nk buat birthday adik kot 26hb Oct kt AU2..kalo jadi nnt aku roger.

 

Virtual Diary dedicated to my handsome boys: Yusuff and Thohir Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez