Tuesday, February 11, 2014

Mess night at TH Hotel & Convention Centre Alor Setar

Posted by Nat at 12:52 AM
Reactions: 
Kalo ada big event yg best cam mess night RAMD ni, aku join ngan geng sales. tak ngaku IT, hahahah...satg cam over lak IT dressing lebih2 kan...
Sales Manager actually my cousin...so aku ikut dia ja la..acting like assistant dia. 

Actually, aku kena standby tuk slide for projector. Tapi, leceh kalo jadi pak pacak kat hall tu, tak fun...so, join geng sales lagi best..jumpa VVIP...kalo on call,cepat2 lari ke location...namapon stanby kan...hahha..

Mess night yg lepas lagi happening, geng pelapis. Raja Muda Perlis and wife pon ada. They are so sporting...so much fun....something different..


Megat-FnB Mgr, Sha - Sales Asst, Fatin - PR, Rina - my cousin, Jun- DOS, aku laa, Siti - sales, Zaidi - Restaurant Mgr

THAS Convention Centre - RM 25000/day

Perfect!!




 Jeng Jeng....


Model tak bertauliah tuk "Wedding Reception at Convention Centre"..


Laki org ni..jgn gossip lebih2..


Satu g gambaq geli2...bam2 lagini...bila la nk kurusss..

Satu g task aku malam tu, deliver bung akt bini Komander....bunga ni pon panjang creta dia....raya cina ke2, mana ada florist bukak...semuanya kedai amoi kat aloq setaq ni..so, beli wrapper kt kedai buku, roses kat kedai ale tepi jalan, buat ja la apa yg ada...roses dah mmg canteekk,buat je cemana pon, canteekkkkk la jugak kan....

0 comments:

 

Virtual Diary dedicated to my handsome boys: Yusuff and Thohir Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez