Wednesday, June 8, 2011

Posted by Natrah at 10:30 PM
Reactions: 
Dah lama tak update cerita pasai anak aku..ni aku listkan perkembangan anak aku yg dah menjangkau setahun 2 bulan (kecik g..tapi aku rasa cam dah besaq)

 - Yaya dah ada 10 batang gigi
 - Berat latest adalah 12 kg...jenuh la Mama dukung.
 - Rambut pon dah lebat..halus dan lurus.
 - Dan pandai cakap...construct sentence lom lagi la, just a words such as 'nanak' - tanak, 'nak agi' - nak lagi, 'tatuh'  - jatuh, 'fish'..'ball'..'jom'...'shoes'..'air'...'mama' dan 'abah'....yg lain tu, bahasa dia la aku pon tak fahamm..
 - pantang kalo aku mandi,mesti nak join.
 - makan apa saja, apa aku makan slalu aku bagi ja..cuma avoid fast food and junk. Abah dia kan tukang masahh.heheheh..
 - sangat melekat ngan aku, ibarat ketumbuhan di pinggang....salah satu faktor aku kena tahan wad 4 hari..huhuhuh
 - masih lagi obses ngan motsikal..broomm2..
 - tak pandai tengok TV lagi.
 - suka main bola..
 - kuat minum susu,setin mamil Gold seminggu...kopak Mama.
 - pakai telekung bila semayang..huhuhuhu,tiru Mama dia.
 - tido atas katil lasak bukan main....


Mula2 buang sumua barang lam laci..pastu panjatttt....

yea......best2 dapat masuk lam laci..

Gumbira tak terkata....

Best dapat main kt dapur (kawasan larangan tuk Yaya).. 

Jahanam kitchen kabinet Mama anak oii...

Wa...dapat potong sayur la...dah tinggi..

2 comments:

JJay on June 9, 2011 at 2:04 AM said...

yaya umur 1 tahun 2 bulan?? aku ingat cam 2 tahun..sebab hg peknen adik yaya..hehehehe..rania umur 1 tahun 5 bulan..kira sebaya la yer

Natrah on June 9, 2011 at 9:01 PM said...

haaa...tu la aku nk cerita pasai adik beradik pon dia tak faham..ayish dulu dah bole faham dah..yaya ni kira diaaaa ja betoi..anak aku nnt setaun sorang,huhhuhu..pasni kena family planning baeek punya..tak larat sunggohh!!

 

Virtual Diary dedicated to my handsome boys: Yusuff and Thohir Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez