Wednesday, January 26, 2011

He can walk

Posted by Natrah at 10:59 PM
Reactions: 
Weekend ni berangan nk g hiking ngan kawan opis ke Gunung Jerai, so petang semalam balik creta la ngan Amet betapa tak sabaqnya nk g sana..tup2, lain lak creta..cam2 alasan dia bagi,risau jatuh la, nnt ujan la..bahaya la...tempat tu berantu la....huh, aku pon malas nk panjangkan creta.frust ja....keciwa lagi.

Tapi, malam tu aku gembira sangat...panawar kekeciwaan aku x bole nk ikut kwn2 g hiking...Yaya bangun sendiri dan bejalan few steps...lam 5 6 langkah gak,pastu siap bole u turn and continue few steps lagii...wahhhh,aku teruja sangat..rasa cam nk call semua kawan2,mama abah nak bagitau  :Anak aku dah bole jalan'.....cepatnya masa berlalu..

Pagi tadi bercerita ngan baby sitter, mmg dia dok practise petang tu...semua cam takut2 ja dia jatuh...tak sabar nak tengok dia practise bajalan lagi malam ni...go Yaya go..

0 comments:

 

Virtual Diary dedicated to my handsome boys: Yusuff and Thohir Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez