Wednesday, January 5, 2011

house-wife

Posted by Natrah at 12:31 AM
Reactions: 
Sambut taun baru 2011 ngan cuti direct 4 hari, memandangkan gaji lom dapat...so,decided dok umah ja ngasuh Yaya....

Jom berangan.....

Mama bangun tido, semayang subuh...Yaya lom bangun, Mama pon sambung tido,heheeh....Yaya bangun, breakfast abah dah sediakan kt kita (nasi lemak+bubur nasi kt Yaya)..so, kita pon makan...pas makan, kita main2 sama..pastu mandi....Yaya  ngantuk,tido...Mama masak for lunch...pastu lunch ngan abah, Yaya bangun....makan, kita main2 lagi....pastu Yaya ngantuk lagi,kita tido sama2..hehheheeh....uiiii,bestnya..

Pastu, petang lak, main kt playground bawah, tak pon kita swimmming kt pool...malam lak, dinner kt luar (abah lanja).......dan ini keep on repeating tiap2 hari.....pastu, Mama beranak tiap2 taun, besarkan badan anak2 sendiri..uiiihhhh,nikmatnya hidup..

Bestkan..?Berangan ja la........kalo ujung bulan dapat gaji cam skrang OK la...mana tau tiba2 ja bisnes abah masyuk,Mama xyah keja..uihhh, sronoknya....aminnn...

2 comments:

hijriah-hidayad-hiwayat on January 5, 2011 at 12:53 AM said...

aku suka phrase ni "Pastu, petang lak, main kt playground bawah, tak pon kita swimmming kt pool...malam lak, dinner kt luar (abah lanja).......dan ini keep on repeating tiap2 hari.....pastu, Mama beranak tiap2 taun, besarkan badan anak2 sendiri..uiiihhhh,nikmatnya hidup.."

n.a.j on January 5, 2011 at 7:43 AM said...

nat, ajaq ain swimming leh tak?

ain pun mau jadik surirumah kalo tiap ujung bulan dapat gaji macam gaji ain sekarang...eheh..mmg itu yg ain dok idam..

 

Virtual Diary dedicated to my handsome boys: Yusuff and Thohir Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez