Wednesday, January 25, 2012

Adik Thohir

Posted by Natrah at 10:10 PM
Reactions: 
Dah lama tak update perkembangan si comel Thohir ni...baby sekarang dah 3 bulan.bau baby masih kuat,suka2.

Baby ni compare ngan abang dia, agak manja....masa cucuk 1 bulan dan 2 bulan,nangis sampai riuh satu Klinik..pastu, demam :-(.Abang dia dulu lasak sikit..tak nangis pon...bunyi "erk..." ja. tak penah demam pas cucuk. But amazingly, pas mama tingglkan baby kt Tok Chaq jap, sbb ulang alik spital tengok  Tok dia, baby sangat behaved. Tidoq lama....kurang nangis da sampai la sekarang ni :-). Agaknya apa la Tok Chaq jampi baby mama nih??

Last 2 weeks ada la tiga empat kali gak terterap...tapi, sekarang cam takde dah..emmm,abang dia dulu 2 bulan setengah dah rancak meniarap...Thohir malu nak tunjuk talent awai2 nih..;-)



Fresh from the Oven....pas dua tiga jam tengok dunia.2.6 kg


Hari ke-5,lagi 2 hari nak botal....rambut lebat patut la masa mengadung mama asyik nak g toilet ja,geli..heheh...

Adik da botak, tapi ni hari ke brapa ntah..rambut da tumbuh sikit.

Adik botak....hehhehehe

Abang turunkan ilmu apa ntah kt adik....kusyuk ja adik tenung abang.

Baby ni ada lesung pipit belah kanan...cute!

baby Thohir lagi...buat muka serius.

Banyak lagi gamba adik lom upload...gamba taim bercukur,taim kekah.....taim g melawat nenek kt KL, p Melaka dan Genting (kecik2 mama da bawa jalan2)...hmmm,nnt bila mama lapang akan dpastikan terabadi gamba2 itu blog ini....:-)

0 comments:

 

Virtual Diary dedicated to my handsome boys: Yusuff and Thohir Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez