Wednesday, January 25, 2012

Abang Yusuff

Posted by Natrah at 10:44 PM
Reactions: 
Si lasak Yusuff ni dah nak masuk 2 tahun bulan March..Mama dah plan nak buat Birthday party kat umah Tok wan taun ni. tahun lepas buat besday kat umah nenek KL.

Dah banyak vocab yg dia bole cakap...kadang2 da pandai construct sentence.But,once a while terkluar gak slang German dia....

Dah pandai bilang one, two, three...four..pastu, kluar belas2 lak..huh,advance.....

Paling addicted ngan Angry Bird..kalo p pasar malam, siap la ...itu ini,semua nak beli mainan Angry Bird...baju,kasut,beg...semua nak angry bird...Selain Angry bird,  suka tengok movie 'CARS', Upin Ipin...ngan Bobo Boy (siap leh nyanyi lagu bobo boi)...

Suka nyanyi lagu.."memang,tak da lelaki sehebat aku......" ngan lagu 'muka buku"..kalo dengar lagu ni mesti nak sibuk nyanyi gak...

Aku suka tengok gaya dia gelecek bola...cam hebat ja. Agaknya dia ada talent kot??hehheheeh...

Dah ada baby ni, Yaya makin manja ngan mama dia.Asyik nak dukung ja......cian gak adik terpaksa mengalah ngan abang. Tak bole harap kalo dia dekat  ngan adik, ada ja dia nak usik adik dia..


Baru potong rambut...terlebih potong kat depan sampai nampak dahi dongga...hehhehe

 

Rumah Wan tengah renovate....suka la dia main bukit pasir.konon2 ada tepi pantai lah

Harini hari Khamis...rindu sangat nak jumpa Yaya esok....tak sabarnyaaa....semalam Tok Chaq dia kata dia lari balik umah wan dia sendiri,actually dia nampak sepupu dia balik, dia follow dari belakang...sapa pon tak perasan...kussss semangat...jauh gak tu, selang lam 8 buah umah....."Ya Tuhan, peliharalah anak-anakku dari segala bencana dan mala petaka.."...minta simpang lah...aminnnnn..

0 comments:

 

Virtual Diary dedicated to my handsome boys: Yusuff and Thohir Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez