Tuesday, September 28, 2010

My BIG Family-RAYA 2010

Posted by Natrah at 8:25 PM
Reactions: 
Raya 2010 agak special sbb semua adik bradik aku beraya di Alor Setar....Aku pulak sekali ja Raya kt KL (hubby hometown), yg lain2 semua raya kt Kedah..mana ada org raya balik KL kan..??hahahhaah....kena  kt aku..Lagipon raya 2010, abg aku yg stay kt Kedah tu ada..slalu raya kt KL..sbb dia dah stay sini, so Raya kasi chance kt bini dia raya ngan famili kt KL..gamba2 yg cantik ni pon dorang la snap..

Aku lak taun ni happy sgt sbb this is my first time raya ada Yusuff..syokk giler, leh himpun duit rayaa anak......kehkeh..dapat banyakkkkk...habis pon banyakk....


 Dr kiri..Abg Eh,K Azri(Aimy),Fisol,Tikah,Mama,Abah,Kakak,Aku,my Hubby,K Ina(Nana),Abg Mie..Auni,Adiff,Aliff,Amni,Suffia,Ween...

 This photo taken in my father hometown, Sg Tiang,Pendang...everybody was there except my only son-Yusuff..he was slept..letih sgt...

This is the fathers family at Sg Tiang, Kedah...ayah aku ada 12 adik beradik and he is the eldest,but not everybody was there..one BIG family..kat sana taim raya ja ramai...kalo hari2 biasa..tinggal la Mak Chaq sorang jaga rumah..
 This photo taken in my parents house..Bt 4, Alor Setar,..my youngest sister and her husband left since they celebrated Hari raya in Kuala Nerang..so, my family still not completed :-(
Yang ni spesial sikit..sbb ni gamba Chaq tersayang (yg riba Yusuff)....Chaq ni la yg jaga kitaorg dr kecik sampai la ni...sampai dah la ni pon sikit2 cari Chaq..heheheh...we LOVE u so much Chaq..

0 comments:

 

Virtual Diary dedicated to my handsome boys: Yusuff and Thohir Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez