Tuesday, September 21, 2010

My hubby

Posted by Natrah at 12:03 AM
Reactions: 

Hi Frenz..Selamat Hari Raya (harap tak terlambat tuk wish)..atas permintaan ramai yg nk kenal/tgk my hubby…then I upload la gambar my dear hubby..actually pas kawin kita org PJJ…dekat 2 taun jugak la kitaorg PJJ, sbb hubby the only anak lelaki dalam family dia, dan kebetulan abah dia sakit..so, dia kena la take care abah dia,,,aku try jugak cari2 keja kt KL, tapi takde yg sesuai, so, aku redha ja la stay apart..once per 2 weeks kitaorg jumpa..Lagipon sebelom kawin aku mmg stay sorang2, dah biasa berdikari..


After 1 and half years kawin…aku pregnant. Masa tu pulak , arwah abah dah tenat kt Hospital Ampang..so, aku pindah ke rumah kakak aku dan bagi peluang kt my hubby tuk take care abah dia…masa perot 3 bulan, arwah abah pergi meninggalkan kitaorg…Al-Fatihah..habis semua urusan, barulah Amet datang Penang stay together sampai sekarang..taim tu perot pon dah 6 bulan

Mula2 datang sini, my hubby jual nasi lemak je kt bawah condo kitaorg..dah otak bisness, bole je survive…sekarang dah advance sikit..meniaga nasi tghari kt Medah Selera Seberang Jaya..alhamdullilah..Tapi,macam2 masalah…cian tgk dia..harap dia tabah…kalo aku, confirm give-up..dah melayang periuk belanga kt kedai tu..heheh..itu la sikit sebanyak pasai my hubby…

1 comments:

Anonymous said...

same with me....klu dia dh otak bisnes, jgn la pengaruh mereka ngn kje lain.....

 

Virtual Diary dedicated to my handsome boys: Yusuff and Thohir Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez