Monday, November 1, 2010

GSC Dinner:Bollywood Nite 2010

Posted by Natrah at 8:33 PM
Reactions: 
Its "GSC Dinner" time at Kulim Golf Club. Date : Friday, Oct 29,2010. Theme : Bollywood Nite. Mmg happening sungguh, sampai ada yg pakai baju kawin Indian.. ada kawan2 yg sampai aku tak kena, sbb cantik sgt..yg paling best, GSC Commitee Dinner taun ni, mmg sporting and supportive habis...tak rugi la attend. Dah 3 taun missed annual dinner, ada ja hal..taun ni pon nyaris2 tak attend, sbb takde org nk jaga Yaya...

Ptg tu ada games, aku and the geng tak join, just be the helper....tu pon mmg fun sgt. tgk kwn2 yg sporting and all out main. After the game, tumpang rumah K Rosnah mandi and be at Kulim Golf before 8...Hari yg penat tapi really enjoy..
Those are my besfrenz kt opis, Hijriah and Aida....dressing kitaorg simple je. Baju I sepersalinan RM60, tu pon dah kira bling2. Yg tak bestnya gamba ni, I baru perasan yg badan+muka kembang semacam..huhhuhu,need to figure out something....nk kena diet+exercise balik sebelum terlambat...
Close up..makeup pon sendiri ja....asal pakai bedak,letak color sikit kt mata,blusher lipstik..kira ok la..yg penting mesti lain dr hari2 biasa...ala, tembamnya muka...

Ni kawan yang meriah sungguh,Watie and Farah....mmg dorang buat preparation sungguh la for the dinner.makeup pon kt kedai...dorang2 ni la yg memeriahkan majlis ngan baju2 yg vouge.mmg sporting..punya la tembam pp I, sampa sepet mata...waaa.....awat la, cepat sgt gumok, haritu ,pas pantang dah elok dah...

 Presheena and Chin Da....baju dorang pon cantek malam tu..aku ngan Aida tumpang bergambar.

Balik ja umah , dah kol 12 lebih, tgk hubby dah tersandar kt dinding, and Yaya lam buaian....hubby kata Yaya baru 10 min tido......nangis dekat 2 jam,ngantuk tapi xnak tido...I guess, dia mesti cari Mama dia taim nk tido....this is the first time, tido malam ngan org lain..Cian gak kt kt hubby sbb nmpak mmg letih betul, tapi in the positive side...he know how hard to handle baby.:-)

The next morning, sakit satu badan sbb over makan kambing..masa makan tak hingat. Tapi, mmg sedap sungguh kambing golek tu..sangat lembut.tak sedar dah habis sepiring makan sorang2..heheheh

0 comments:

 

Virtual Diary dedicated to my handsome boys: Yusuff and Thohir Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez