Monday, November 29, 2010

Masalah lampin ka..?

Posted by Natrah at 12:34 AM
Reactions: 
Anak aku ni dah banyak kali kalo dia poo2 dia terlebih sudahhh...habis sluar baju dia, dah apa2 a yg ada dpersekitaran....misalannya pagi tadi, taim aku dk syibuk bersiap2 nk p keja...dia baikk ja, main2 atas katil..slalu bising soh layan dia...rupanya, tengah buat project mengaih2 poo dia yg terlebih sudah kuaq ikut pampers belakang..abis cadar,bantai, selimut...ntah apa lagi la atas katil tu.... 
aku rasa kalo lagi lambat aku perasan, mesti dah masuk mulut...hohhohohoh,oh,tidakk..

Aku dok pk dak apsal slalu jadi camtu?dok perati anak2 buah aku, tadak lak yg bermasalah cam anak aku ni? Lampin? malam2 slalu lam kol 12 tgh malam, aku bagi pakai mamy poko..yg sepatutnya tak memberi masalah, sbb mahaii dah tu...nak kata diarea...?dr segi kepejalan poo dia,OK ja....aku rasa, pasai quantity kot...banyak noo.....hahhaahahah..

Aku mmg tension ka bab ni, tadi pagi pon, kira mandikan baby pastu tinggal ja benda2 tah hapa2 tu seadanya..harap2 my hubby tolong la mnyetelkan benda2 tu.......tension2..kalo my hubby tak dan, nampak gayanya balik nanti, tidobilik tengah la...
Aimy ngusik Yaya..Yaya cool ja..lam hati-nasib baik la gegel,kalo tak....heheh (Yaya gentleman)
Depa dua ni beza umor 5 bulan, tapi sama besaq..
Depa ni kadang2 main tukaq2 botol...rasa lain pon tak kisah.Yaya - Mamex Gold, Aimy - S-26


 

0 comments:

 

Virtual Diary dedicated to my handsome boys: Yusuff and Thohir Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez