Monday, December 27, 2010

Christmas Leave

Posted by Natrah at 9:33 PM
Reactions: 
A long weekend, sbb aku cuti hari senin...replacement for Christmas that falls on Saturday (off day). So,best la sbb lama dok kt kampung. After buat choc yg tak jadi tu, tingat kt anak sedara aku kt Anak Bukit (anak abang aku)..Depa ni 4 bradik, beza umur lam setaun sorang...mmg meriah la kalo g umah dorang...sampai ja, mmg rasa cam diraikan sungguh...mmg mejerit2 kalo mak Long ngan Mak Teh mai umah..

Choc tu pon..lam berbelas bijik,sekali hadap ja habis....emmm, mmg puas hati, walaupon hoc tak jadi (ayat penyedap..heheh)
Yaya main2 ngan sepupu2 dia...Along Ween la jadi mangsa tarik 'kenderaan' Yaya...
Sronok betul sbb ramai yg layan dia...maklumlan paling kecik skali..

Muat2 je Yaya lam bekas ni....actually, ni tuk bawa barang bukan budak..hehhe

Tanak dia kuar dr 'kenderaan' ni..Along Ween sampai merah pp berpeluh kena tarik dia.

Pastu, naik ni lak...itu pon Along Ween kena tolak gak..Ayam jadi drebar.

Rasa cam best gak beskal ni as org yg tolak tu leh control direction dia...bole consider tuk beli kt Yaya.
End of the day....xdan nk habis susu,  Yaya terus tido lam kreta on the way balik umah Wan....bangun ja main lagi ngan moto merah (tak jemu2..)..

0 comments:

 

Virtual Diary dedicated to my handsome boys: Yusuff and Thohir Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez