Wednesday, December 22, 2010

Tesco Xtra

Posted by Natrah at 10:35 PM
Reactions: 

Semalam, mama ngan abah bawa Yaya p Tesco. Cian gak anak Mama asyik kt umah ja semenjak demam campak tuhari...Mak Long pon join dinner skali. Lega gak la Mama sbb leh gilir2 ngan Mak Long jaga Yaya..

Mula2 kita dinner dulu...

Yaya makan cheezy wedges KFC..tapi, nmpak cam tak selera ja kan?....actually as snek ja, sbb sebelum datang Tesco, Mama dah suap bubur nasi..

Tak bagus sebenarnya mkn fast food ni..hehhehe.once a while ok la kan...nyum2..
 Pas makan Mama ngan Mak long nak beli barang dapur sikit...so, jom naik atas shopping..As usual, Yaya mananya nak naik stroller, dia mesti nk sorong stroller..

Yaya ngan Mak Long  sorong stroller...Mak Long take over ngasuh Yaya malam tu.

Anak Mama perasan dah bole jalan..

Sronok bukan main, lambat la sampai atas.....
Pas makan dan shopping, kitaorg lepak umah Mak long sampai kul 12 lebih tgh malam...on the way ke umah Mak Long Yaya dah ttido lam keta, letih agaknya sorong stroller..

4 comments:

Nrfadlh on December 23, 2010 at 10:43 PM said...

mukanya seronok btul tolak stroller. boleh bayanglah, anak seronok nak tlg tolak stroller tp kite jenuhla tunggu :)

asZmin abdul rahim on December 24, 2010 at 7:57 PM said...

tak pa.,. janji dia mau jalan. Kang bila dh berjalan, nk berlari lak...masa tu la mak akan exercise.. ikut jer mana anak lari.. insyaAllah mesti seroh!!

Natrah on December 26, 2010 at 10:09 PM said...

tu la..surprise je ni tunggu dia dapat lesen jalan..

n.a.j on December 27, 2010 at 12:47 AM said...

salam nat....

miss u!!

 

Virtual Diary dedicated to my handsome boys: Yusuff and Thohir Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez