Wednesday, October 20, 2010

Appreaciation Note from Yusuff,many thanks

Posted by Natrah at 10:53 PM
Reactions: 
Kali ni paling banyak pic rasanya..sbb kali ni nk appreaciate gift yg Yaya terima....thanks from Mama for sharing this happiness...Tuhan saja yg balas kebaikan org2 yg Mama sayang..
Actually, ni barang apa yg ada lam bilik Yaya saja..banyak barang yg dah di pakai..or ada kt umah Tok kt Kedah..
Yang contribute duit pon banyak..sampaikan cover bil hospital...Major contributer - nenek-KL, Pak Long,Mak Long, Mak Su, x boss Mak Long...yg lain pon ramai sgt, x bole nk sebut semua...colleuge,org Kampung...sedara kt KL..
Besides, Tok ngan Wan yg sponser kenduri pulut kunyit kt Kedah-11 kg pulut, and Mak Long lagiii, for the rendang Ayam Piru...Nenek for sponser kenduri marhaban kt KL-happening sungguh, cam kenduri kahwin,,,siap ada door gift lagi..
Lagi,emmm...Mama ngan Abah yg sponser cat kreta Honda K Teh..(duit dah habis bayar bil hospital). kalo tak cat taim dalam pantang, mmg tak bercat la kreta tu as tiap2 hari mmg pakai.
 Botol Susu MAM dr Siti Hajar...student lagi.Tapi, awai2 mengandung dia dah pesan dia nk belikan botol susu untuk baby....xtau la duit PTPTN ka, duit mama dia ka...hheheeh....thanks ya, kalo Mama Yaya mungkin tak terbeli brand ni,mahal....tapi, mmg berbaloi..cantekk..2 botol kecik dah guna, yg besarr..simpan dulu.
 Kasut2 Yaya....tak tau la sapa bagi...many thankk..baru 6 bulan, dah 6 pasang kasut..nk lawan Mama nampaknya nih..
 Traveling Beg ni from Mak SU Atikah....mmg best beg ni. Nampak kecik tapi mcm2 leh masuk..lagipon susu tak tumpah kalo masukkan sbb beg ni keras..Mmg berguna as Mama.Abah nad Yay slalu traveling during weekends..and having dinner outside..mana2 pegi mesti kena bawa,senang...
 Haaaa, ni paling spesial.....dr Mak Ndak Yah. Dah la dibelikan kotak cantik ni...sampai sekarang guna simpan baju Yaya..masa bagi kotak ni, dalam kotak tu ada Pampers,set baby (baby foam,shampoo,lotion,..), baju2 baby, mitten&booties,tuala....tak ingatla,kira set lengkap barang baby la..ha, siap ada Biskut Jacobs tuk Mama makan taim pantang...dah semuanya brand Anakku...
 Ni Tok dia beli...ada minyak panas halia 3 botol...minyak Nona Roguy...minyak celak..vitamin2 Mama (Tok mmg particular pasal vitamin ni, sbb tu Anak dia sihat ja..),bedak sejak..sekarang Mama buat letak barang makeup Yaya..
 Ni toto dr opismate Mama,nk jalan mmg senang...portable...p mana pon mesti bawa...kadang2 dibiarkan ja lam kreta..
 Tilam+Bantal Set - thanks to Maksu yg jakitkan sulam riben....nnt turn MakSu Mama cuba jahitkan kt baby Mak Su lak...and Tok Chaq yg jahitkan sarung tilam bantal Yaya..ha, Tok jugak yg tiap2 petang dok perisi kabu tuk tilam bantal Yaya..
Buaian ni, Team Leader kt opis bagi....taim ni, Mama mmg nk cari buai kt Yaya sbb Yaya x nak tido kt umah baby sitter,,asyik main ja....pastu, K Rosnah dengan rela hati bagi buaian anak2 dia. Walaupon dah 2 orang anak dia pakai..masih baru lagi-brand MyDear..tapi kain pink la..hahhah..tq ..tq...
 Playard ni Pak Lang kasi....jarang pakai lagi sbb Yaya tak brapa nak dok dalam tu.....mungkin besar sikit , Mama akan ajar Yaya tido lam ni....Thks to Mak Lang and Pak Lang..
Walker pon Pak Lang yg bagi....ni kira dan  3 org pakai...tapi still cam baru...mainan semua leh main g, letak bateri ja..Walker ni mmg memudahkan Mama nk buat keja..tapi, sesekali terlanggar kaki Mama...uhhh,mmg sakit...Walker ni agak besar, so tak sesuai tuk traveling sbb dia x bole lipat..tapi, sgt selesa...
Stroller ni Mak Long bagi gak..brand Anakku...tapi tak sesuai tuk traveling maklulah Mama lom cukup duit tuk beli MPV g...so, guna stroller ni tuk ronda2 keliling Condo dan anta Yaya p umah baby sitter di tingkat 1..


0 comments:

 

Virtual Diary dedicated to my handsome boys: Yusuff and Thohir Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez