Tuesday, October 5, 2010

nyum2..sedapnya eskrem

Posted by Natrah at 12:07 AM
Reactions: 
This is the first time Yaya dbagi rasa eskrem..rasa ke..?rasanya banyak jugak Mak Su dia sumbat...lagi dilarang Mak Su dia, lagi dia sumbat (risau gak la,kot2 batuk)..so, buat tatau ja la...rasanya dalam 3 flavour Mak Su introduce kt dia,dia paling suka Chocolate..dah bole makan mcm2 anak aku ni.Mama rindu masa Yaya bole makan susu ja...bersih ja all the time... baby smell la yang paling mama rindu..sekarang ni dah bau mcm2...susu pon dah campor Formula Milk..ada la sikit2 lagi baby smell..

 Kalo boleh cakap, mesti dia ajak datang Sunway Carnival lagi, nk makan eskremmm...

 nampak gigi 2 batang...kembang kempes hidung Yaya dapat makan eskrem punya pasaii...nyum2 sodapp sgt..

 xpa Mak Su...sumbat2, nnt bila hg ada anak siap la...aku nak sumbat eskrem banyak2...

Ala2....comotnya anak mama..

0 comments:

 

Virtual Diary dedicated to my handsome boys: Yusuff and Thohir Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez